CollectiesROSEMORE 

 

De elegante Rosemore collectie is geinspireerd op de natuurlijke schoonheid van Engelse landtuinen en bestaat uit een selectie zachte bladeren, reliefbloemen, vage bosgezichten en geavanceerde damasten.


AVINGTON

 

 

De Avington Collection haalt inspiratie uit Engelse statige huizen en omvat een reeks dramatische, impactvolle ontwerpen zoals verfijnde flock, prachtige chinoiserie en een frisse kijk op een klassiek zijde moirémotief.


CAMELLIA

 

Geïnspireerd door de pracht van de kassen uit het Victoriaanse tijdperk in Engeland.

 

De Camellia collectie omvat ontwerpen van schilderkunstige bloemen en bladeren tot meer modern glazen parels en geometrische patronen. 

 


AURORA
 
De eigentijdse Aurora collectie vangt de intrigerende elementen van een uitje op het eiland. Veel kleur, botanische bloemen, rustgevende bosgezichten, getextureerde patina effecten en elegante
verenpatronen, verrijkt met kleuren uit de natuur, zorgen voor een warm en toch levendig kleurenpalet.


CAPRI
 
Geïnspireerd door de Middellandse Zee roepen de levendige kleuren in de hele Capri collectie de warme zonneschijn en ontspannen levensstijl op.

 

Met serene elementen van prachtige zeegezichten, delicate varens en koralen perfect in combinatie met trendy mozaïekdetails en tot leven gebracht met subtiele texturen en glinsterende metallics.


MURALS
 
Onze murals zijn een verzameling van verschillende afbeeldingen die goed gecombineerd kunnen worden met onze traditionele behangpatronen.

 

De murals bestaan uit panelen die naast elkaar geplakt kunnen worden om een complete muur of ruimte te behangen. Op één rol zitten 4 panelen van 52 cm breed bij 313 cm land, hierdoor ontstaat een patroon van 208 cm breed bij 300 cm hoog.


ELODIE
 
De mogelijkheid om te combineren met de verschillende patronen in deze collectie is zorgvuldig gekozen. Vooral de combinatie van geometrische patronen met weelderige, kleurrijke patronen geeft een spannend effect en zal de ruimte veranderen in een unieke beleving die niet snel gaat vervelen.

 

Wij denken hierbij terug aan de "Art-Deco"periode, zoals te zien is in de patronen en kleuren. Door de verschillende technieken voor het maken van behang kunnen wij glanzende patronen in gpud, koper en folie toevoegen.


WILLOW
 
In deze hechtische, altijd actieve wereld zoeken velen van ons een rustige ruimte om te ontspannen, te herstellen en energie te krijgen. Patronen die je aan de natuur herinneren zijn het perfecte tegengif voor stress en bevorderen een gevoel van welzijn en rust om thuis een  prettige plek te creëren.

 

De Willow collectie omvat aquatische inktzwarte bloemen, handgemaakte mandweefselstructuren, waterige rimpelingen en vogelleven vestrengeld in groene hagen.